UNIQA osiguranje proslavilo 20 godina poslovanja u Hrvatskoj

Velikom proslavom koja je održana u zagrebačkoj „Laubi“ UNIQA osiguranje obilježilo je 20 godina poslovanja u Hrvatskoj. Jubilarni rođendan bio je u znaku budućnosti i potpune posvećenosti klijentima, a događanja na pozornici popraćena su interaktivnim 4D animacijama i svjetlosnim efektima koji su dočarali i najvažnije trenutke iz proteklih 20 godina UNIQE.

Više od tisuću okupljenih gostiju – klijenata, zaposlenika, partnera, predstavnika UNIQA Grupe iz Austrije i zemalja u kojima UNIQA posluje te uzvanika iz društvenog i gospodarskog života zabavilo se uz spektakularan koncert Gibonnija i Damira Urbana te nastupe akrobatske skupine Tricycle Trauma u suradnji s artistima Cirkulture i Dixielanda.

U službenom dijelu proslave uzvanicima su se obratili predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac, predsjednik Uprave UNIQA Grupe Andreas Brandstetter i predsjednik Uprave UNIQA International Wolfgang Kindl.

„Intenzivno ćemo raditi na tome kako nadmašiti očekivanja naših klijenata. Želimo postati još jednostavniji i pristupačniji, brži i efikasniji“, istaknula je predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac govoreći o planovima tvrtke u budućnosti.

Saša Krbavac iskoristila je ovu svečanu prigodu i zahvalila se klijentima na lojalnosti, partnerima na podršci te zaposlenicima na brizi za klijente. UNIQA osiguranje danas ima 450 tisuća klijenata kojima pomaže da žive sigurniji, bolji i dulji život.

Izvor: svijetosiguranja.eu


Posted on Wednesday, October 30, 2019 (Archive on Wednesday, December 11, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: