Search  
Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


  You are here:  Marketing    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.594.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti.

 

 Sa zadovoljstvom možemo Vam ponuditi sljedeće opcije:

·         Besplatan newsletter
U prilici smo Vam ponuditi da svi Vaši uposlenici na svoj mail dobiju besplatan newsletter sa novostima i tako budu informisani o aktuelnostima u oblasti osiguranja i reosiguranja.
·         Detaljnije o kompaniji
Na portalu u sekcijama Institucije i Osiguravatelji su navedeni svi učesnici na tržištu osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini gdje u dijelu Detaljnije možete navesti detaljno koje vrste poslova i koje proizvode Vaša kompanija nudi.
·         Sponzorirani članci
Vaša kompanije je od sada u mogućnosti objaviti članke na portalu osiguranje.ba kojima prezentuje Vaše poslovanje, daje korisnicima više informacija o novim proizvodima i uslugama ili savjete koje nudi Vaša kompanija.
·         Oglašavanje putem rotirajućih banner-a
Na portalu smo priredili tri rotirajuća banner-a dimenzija: 125x125, 120x240 i 728x90 putem kojih možete predstaviti Vašu kompaniju te klikom na banner korisnik se preusmjerava na web stranice Vaše kompanije. 
·         Oglašavanje putem linkova
Na portalu smo priredili i brze linkove koji su postavljeni na najatraktivnijem mjestu i putem kojih se korisnik klikom preusmjerava na web stranice Vaše kompanije.
·         Oglašavanje putem popup-a na početnoj stranici
Najuočljiviji način prezetacije Vaše kompanije jeste da se prilikom otvaranja početne stranice portala pojavi popup sa Vašom reklamom. U mogućnosti smo ponudit Vam i ovaj vid prezentacije Vaše kompanije. Osim na početnoj stranici popup Vam možemo ponuditi i na drugim stranicama. Popup je dimenzija 550x200.
Vjerujemo da će Vaša kompanija naći interesa da se prezentuje na najprestižnijem portalu specijalizovanom za poslove osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini.

Više informacija možete dobiti na
marketing@osiguranje.ba
 
Print  

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna

Vagabundo travel
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement