Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Sava Re preuzima osiguravajuće društvo NLB Vita Minimize
Sava Re preuzima osiguravajuće društvo NLB Vita

Slovenski reosiguratelj Sava Re priopćio je u petak da je potpisao ugovor s zajmodavcem Novom ljubljanskom bankom (NLB) o kupovini 100% temeljnog kapitala životnog osiguranja NLB Vita.

- Akvizicija NLB Vita predstavlja važan korak za Sava Insurance Group u konsolidaciji svog položaja na slovenskom tržištu životnih osiguranja, navedeno je u obavijesti na Ljubljanskoj burzi.
 
Očekuje se da će se transakcija zatvoriti sredinom 2020., naveo je reosiguravatelj, te dodao da završetak transakcije ovisi o određenim suspenzijskim uvjetima i regulatornom odobrenju.
 
- Pentracija slovenskog životnog osiguranja i premija životnog osiguranja u postotku bruto domaćeg proizvoda (BDP) slabiji su od rasta zrelijih europskih tržišta, zbog čega vjerujemo da postoji potencijal za razvoj i organski rast", dodao je Sava Re.
 
Partnerstvo u bankarskom osiguranju između NLB Vita i NLB nastavit će se razvijati jer je banka i dalje primarni kanal prodaje, priopćio je Sava Re, dodavši da je jačanje partnerstva s bankama i razvoj kanala prodaje bankoosiguranja važan strateški cilj Sava osiguravajuće grupacije.
 
Prema podacima za 2018. godinu, NLB Vita bilo je drugo najveće životno osiguranje u Sloveniji s tržišnim udjelom od 14,8%.
 

Tvrtka je osnovana kao zajedničko ulaganje 50/50 NLB-a i KBC-a sa sjedištem u Belgiji.

Izvor: osiguranje.hr


Posted on Friday, January 03, 2020 (Archive on Friday, February 14, 2020)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement