Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

30 miliona KM bruto premije osiguranja za ASA Osiguranje Minimize
30 miliona KM bruto premije osiguranja za ASA Osiguranje

Rast domaćeg osiguravajućeg društva ASA Osiguranja se nastavlja i ove godine. Društvo ostvaruje kontinuiran dvocifreni rast premije čime se vrlo brzo etabliralo u jednog od najrespektabilnijih učesnika na tržištu osiguranja u Bosni i Hercegovini.

Ukupna premija za 2018 godinu iznosila je 27,3 miliona a ove godine a već danas, ASA Osiguranje je premašilo iznos od 30 miliona KM bruto polisirane premije osiguranja. Novi proizvodi, kvalitetna usluga i brzina u obradi i isplati odštetnih zahtjeva glavni su faktori koji su doprinjeli ovom rezultatu.

„Kontinuirani rast i razvoj ASA Osiguranja je posljedica vrijednog i predanog rada cijelog ASA Osiguranje tima. U proteklom periodu, pojednostavljene su interne procedure,  izvršena je  digitalizacija procesa a uvedena su nova softverska rješenja, te je uveden značajn broj novih proizvoda prilagođenih tržištu Bosne i Hercegovine. U 2019 godini smo postali bogatiji i za 35 novih kolega. Ostvareni, pozitivni rezultati će nam poslužiti kao potvrda da idemo pravim putem i da ćemo u budućnosti nastaviti u istim pravcem i intenzitetom“, istakao je Predsjednik Uprave ASA Osiguranja Feđa Morankić.

ASA Osiguranje posluje od 2007. godine na teritoriji Bosne i Hercegovine te trenutno ima preko 60 poslovnica, 200 zaposlenih i više od 100 spoljnih saradnika.

Izvor: biznisinfo.ba


Posted on Thursday, December 05, 2019 (Archive on Thursday, January 16, 2020)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement