Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Saradnja Sparkasse Bank i Vienna osiguranje VIG Minimize
Saradnja Sparkasse Bank i Vienna osiguranje VIG

Sparkasse Bank dd BiH je svoju paletu proizvoda obogatila ponudom police osiguranja od posljedica nezgode partnerske osiguravajuće kuće Vienna osiguranje d.d. VIG.

Paketi osiguranja od sada u ponudi Sparkasse Bank uz izrazito povoljnu premiju nižu od pet KM mjesečno, ovaj proizvod nudi svojevrsnu finansijsku sigurnost u nemilim situacijama kakve su povrede i nezgode.

"Paket osiguranja za 5 je naš odgovor na ono što smo identificirali kao zahtjev i potrebu naših klijenata, a to je cjelovita usluga na jednom mjestu. S obzirom da se bankarski proizvodi, prije svega kreditni, u praksi često nadopunjuju i vezani su za produkte osiguranja, riješili smo ići i korak dalje te ponuditi klijentima mogućnost osiguranja od nezgode. U saradnji sa našim partnerom Vienna osiguranje d.d. VIG. im želimo ponuditi mogućnost da svoj i živote svojih najdražih organiziraju na sigurniji način," izjavio je Ahmed Karić, Direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank dd BiH.

Usluga koja se od sada može ugovoriti u svim poslovnicama Sparkasse Bank, omogućava korisnicima svojevrsnu finansijsku sigurnost i na određeni način olakšava prevazilaženje teških perioda nakon povreda ili nezgoda.

Paket Osiguranje za 5 sadrži pokrića rizika od smrti usljed nezgode i bolesti, trajne invalidnosti usljed nezgode, lom kosti, kao i troškove liječenja, uz godišnju premiju od 59,99 KM, što iznosi manje od 5 KM mjesečno. Korisnici osiguranja su ovom policom osigurani 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini. Vienna osiguranje d.d. VIG je obezbijedilo kartice lojalnosti za svaku ugovorenu policu osiguranja, sa kojom se ostvaruju pogodnosti i popusti kod partnerskih poliklinika Vienna osiguranja na teritoriji BiH. Osim toga, klijenti koji do 31.12.2019. godine uzmu policu osiguranja, na poklon dobijaju i vaučer za putno zdravstveno osiguranje Vienna osiguranja d.d. VIG.

Izvor: klix.ba


Posted on Wednesday, December 04, 2019 (Archive on Wednesday, January 15, 2020)
Posted by azubovicos  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement