Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.965.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Sedam sitnica zbog kojih će se muškarac još više zaljubiti u vas Minimize
Sedam sitnica zbog kojih će se muškarac još više zaljubiti u vas

Mnogi smatraju da je zaljubljenost osjećaj koji prolazi (a ostaje ljubav), ali to ne moramo biti tako. Štoviše, muškarac se s vremenom može još više zaljubiti u ženu nego na početku veze. Otkrivamo vam sedam sitnica zbog kojih će se muškarac još više zaljubiti u vas.

1. Svaki put kada ga nasmijete.
Uspiješ li nasmijati ženu, onda je možeš potaknuti da napravi bilo što, rekla je jednom Marilyn Monroe. Isto vrijedi i za muškarce. Kada nekoga uspijete nasmijati, to je nešto najljepše što možete napraviti. Naročito ako je ta osoba vaš partner, koji će se zbog toga još više zaljubiti u vas.

2. Kada zaspite na njegovu ramenu.
Ne događa se često i upravo zato ima u sebi neku posebnu romantičnost i nježnost. Vidjeti partnericu kako mirno spava na njegovu ramenu za muškarca je posebno sladak prizor i nema šanse da se zbog toga ne rastopi!

3. Kada se probudi pored vas i shvati kakav je sretnik.
Muškarci to rade i češće nego što mislimo, ali rjeđe će to i priznati. No idući put kada se probudite i vidite partnera kako vas gleda, vjerojatno misli upravo to – koliko je sretan što se budi pored žene poput vas.

4. Kada prvi put zajedno provedete dan u krevetu.
Kada provedete 24 sata zajedno i ne postane vam dosadno, znak je da ste vjerojatno pronašli partnera za čitav život. To će možda biti i trenutak kada muškarac prvi put shvati da je zaljubljen u vas.

5. Kada vas ponovno vidi poslije duže razdvojenosti.
Bilo da ste na službenom putu, u posjetu rodbini ili je riječ o nekom trećem razlogu, vaša ili njegova odsutnost i razdvojenost učinit će da muškarcu počnete jako nedostajati i da se još više zaljubi u vas.

6. Svaki put kada ste tu za njega kada vas treba.
Bilo da je riječ o problemima na poslu ili da ga muči nešto drugi, muškarac će cijeniti kada je partnerica uz njega. Možda neće izravno od vas tražiti pomoć ili vam se žaliti (jer muškarci misle da time pokazuju vlastitu slabost), ali vaša prisutnost itekako će mu puno značiti. Čak i ako ne razumijete zašto se toliko uzrujao, i sama vaša podrška bit će mu dovoljna.

7. Poslije vaše prve velike svađe.
Većina parova doživi trenutak kada shvati da će se morati potruditi kako bi njihova veza uspjela, a taj trenutak često dođe poslije velike svađe. Nijedna svađa nije ugodna, ali znajući da ste oboje spremni raspravljati o onome što vas muči te spremni sagledati i drugu stranu, učinit će vašu vezu još čvršćom - i produbiti njegove osjećaje prema vama.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr


Posted on Sunday, November 03, 2019 (Archive on Sunday, December 15, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Vagabundo travel
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement