Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

AXA osiguranje prodaje svoje bankarsko poslovanje u Belgiji Minimize
AXA osiguranje prodaje svoje bankarsko poslovanje u Belgiji

Francuska osiguravajuća kompanija AXA prodaće svoje bankarsko preduzeće, AXA Belgija, zadružnoj banci „Crelan" za 620 miliona evra, saopšteno je danas iz te osiguravajuće kuće.

Sporazum je postignut u okviru napora AXA-e da pojednostavi svoje poslovanje, navela je u saopštenju druga po veličini osiguravajuća kompanija u Evropi posle nemačkog Alijanca, prenosi Rojters.

Pod rukovodstvom glavnog izvršnog direktora Tomasa Buberla, AXA prolazi kroz duboko restrukturiranje koje ima za cilj da tu francusku grupaciju učini jačom u oblasti zdravstvenog, imovinskog i osiguranja od štete na međunarodnom nivou.

„Crelan", koji će nakon sporazuma postati peti najveći kreditor u Belgiji, platiće AXA-i 540 miliona evra u gotovini za preuzimanje njene belgijske bankarske jedinice.

Sporazum, koji bi trebalo da ojača bilans stanja AXA-e sa više od četiri procentna poena pozitivnog efekta na koeficijent Solventnost II, obuhvata i prenos 100 odsto akcija „Crelan osiguranja" (vrednih oko 80 miliona evra) na osiguravajuću kompaniju AXA Belgija.

Očekuje se da će dogovor biti finalizovan u drugom kvartalu 2020. godine.

Izvor: seebiz.eu


Posted on Monday, November 04, 2019 (Archive on Monday, December 16, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Vagabundo travel
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement