Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Električni bicikli i skuteri – nova prilika za osiguratelje? Minimize
Električni bicikli i skuteri – nova prilika za osiguratelje?

nsuring mobility - today and tomorrow nova je brošura iz Insurance Europe koja se bavi pitanjem lakih električnih vozila kao i autonomnih vozila. Povećana upotreba lakih električnih vozila kao što su električni bicikl, segway, električni skuter otvara i pitanje odgovornosti za nezgode, odnosno mora li osiguranje odgovornosti prema trećim osobama biti obavezno i za tu vrstu vozila.

nsurance Europe smatra da bi odlučujući faktor u odlučivanju trebao proizlaziti iz postojećih pravila, odnosno da se obavezno osiguranje treba primjenjivati ​​samo na nivou EU-a za vozila koja mogu prelaziti 25 km/h.

Odgovornost i osiguranje autonomnih vozila akođer su tema ove brošure. Iako se očekuje da će autonomna vozila dugoročno biti sigurnija, nesreće će se ipak događati. Obavezno osiguranje stoga nije upitno, na isti način kao što je to slučaj s tradicionalnim vozilima. Kako bi osiguratelji mogli obavljati svoju osnovnu funkciju pružanja odštete, Insurance Europe smatra da moraju imati pristup bilo kojim relevantnim podacima koje generiraju vozila uključena prije, za vrijeme i nakon nesreće ili incidenta. Nadalje, pristup podacima s automatiziranih vozila također će pomoći osigurateljima da bolje razumiju rizike koje predstavljaju i osigurati ih u skladu s tim.
Brošuru Insurance Europe možete pogledati ovdje: https://www.insuranceeurope.eu/insuring-mobility-today-and-tomorrow

Izvor: svijetosiguranja.eu


Posted on Thursday, October 31, 2019 (Archive on Thursday, December 12, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Vagabundo travel
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement