Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

UNIQA osiguranje proslavilo 20 godina poslovanja u Hrvatskoj Minimize
UNIQA osiguranje proslavilo 20 godina poslovanja u Hrvatskoj

Velikom proslavom koja je održana u zagrebačkoj „Laubi“ UNIQA osiguranje obilježilo je 20 godina poslovanja u Hrvatskoj. Jubilarni rođendan bio je u znaku budućnosti i potpune posvećenosti klijentima, a događanja na pozornici popraćena su interaktivnim 4D animacijama i svjetlosnim efektima koji su dočarali i najvažnije trenutke iz proteklih 20 godina UNIQE.

Više od tisuću okupljenih gostiju – klijenata, zaposlenika, partnera, predstavnika UNIQA Grupe iz Austrije i zemalja u kojima UNIQA posluje te uzvanika iz društvenog i gospodarskog života zabavilo se uz spektakularan koncert Gibonnija i Damira Urbana te nastupe akrobatske skupine Tricycle Trauma u suradnji s artistima Cirkulture i Dixielanda.

U službenom dijelu proslave uzvanicima su se obratili predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac, predsjednik Uprave UNIQA Grupe Andreas Brandstetter i predsjednik Uprave UNIQA International Wolfgang Kindl.

„Intenzivno ćemo raditi na tome kako nadmašiti očekivanja naših klijenata. Želimo postati još jednostavniji i pristupačniji, brži i efikasniji“, istaknula je predsjednica Uprave UNIQA osiguranja Saša Krbavac govoreći o planovima tvrtke u budućnosti.

Saša Krbavac iskoristila je ovu svečanu prigodu i zahvalila se klijentima na lojalnosti, partnerima na podršci te zaposlenicima na brizi za klijente. UNIQA osiguranje danas ima 450 tisuća klijenata kojima pomaže da žive sigurniji, bolji i dulji život.

Izvor: svijetosiguranja.eu


Posted on Wednesday, October 30, 2019 (Archive on Wednesday, December 11, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement