Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

UNIQA osiguranje dobitnik međunarodnog sertifikata i zlatne medalje "Customers' Friend" za izvrstan odnos sa klijentima Minimize
UNIQA osiguranje dobitnik međunarodnog sertifikata i zlatne medalje "Customers' Friend" za izvrstan odnos sa klijentima

UNIQA osiguranje Srbija dobitnik je prestižnog međunarodnog sertifikata i zlatne medalje "Customers' Friend - Vrhunska Izvrsnost" koji dodeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS - (International Certification Association sa sedištem u Cirihu, Švajcarska) isključivo kompanijama koje su obavezane na vrhunski i uzoran odnos prema svojim klijentima.

Kako bi se kvalifikovale za zlatnu medalju "Customers' Friend", organizacije nominovane u okviru ovog programa prolaze strog proces analize koja uključuje niz provera koje sprovodi organizacija ICERTIAS.

 
U sklopu analize za "Customers' Friend" sertifikaciju, UNIQA osiguranje je prošlo detaljan proces istraživanja i verifikacije u kojem se analizirao ugled, zatim komunikacija i društvene mreže kroz odnos sa klijentima, inovacije, finansijsku stabilnost i kvalitet proizvoda, kao i korisničko iskustvo kroz jednostavnost, brzinu i dostupnost, ali i poverenje, pouzdanost, integritet, transparentnost i društvena odgovornost.
 
Kako bi bila nagrađena "Customers' Friend" sertifikatom i zlatnom medaljom, osiguravajuća kuća UNIQA je bila ocenjena u ukupno 21 kategoriji tokom procesa analize. Zahvaljujući izuzetno visokim ocenama, UNIQA je stekla pravo na status "Customers' Friend - Vrhunska Izvrsnost" (engl. Customers' Friend - Superior Excellence).
 
- UNIQA osiguranje Srbija ovo prestižno priznanje osvojilo je zahvaljujući opredeljenosti da od samog dolaska na tržište Srbije svoj fokus usmeri na superiorni servis klijenata. Uvođenjem novih proizvoda, koje zadovoljavaju potrebe svakog pojedinačnog klijenta, zatim razvijanjem onlajn prodajnih servisa i digitalizacijom poslovanja, uspeli smo da zadržimo postojeće, ali i privučemo brojne nove klijente.
 
Za UNIQA osiguranje je imperativ da, strogo brinući o besprekornom kvalitetu usluga koji prožima dugu tradiciju, nastavi da se razvija ukorak sa trendovima i usklađuje poslovanje sa potrebama korisnika, u kojem danas vreme i komfor zauzimaju važno mesto. UNIQA osiguranje uvodi stalne inovacije u poslovanju, kao dokaz je naš najnoviji servis Video-procena šteta, jedinstven ne samo na tržištu Srbije, već i celog regiona. Povećali smo brzinu, jednostavnost i dostupnost kroz uvođenje brojnih aplikacija za praćenje ključnih strateških parametara u pružanju kvalitetne i efikasne usluge našim klijentima. Kroz stalnu edukaciju i promociju kompanijskih vrednost ulažemo u razvoj zaposlenih.
 
Najbolja potvrda našeg angažovanja i nagrada je više od 500.000 korisnika koji su nam tokom godina poklonili svoje poverenje - istakla je Gordana Bukumirić, predsednik Izvršnog odbora UNIQA osiguranja.
 

Osvajanjem zlatne medalje i međunarodnog sertifikata "Customers' Friend - Vrhunska izvrsnost" UNIQA se obavezala na održavanje izvrsnog odnosa sa svojim klijentima, partnerima i zaposlenima.

Izvor: ekapija.com


Posted on Friday, October 25, 2019 (Archive on Friday, December 06, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement