Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Listopad – mjesec popusta za osiguranje automobila u niškom i topličkom okrugu Minimize
Listopad – mjesec popusta za osiguranje automobila u niškom i topličkom okrugu

Povodom Desetog sajma automobila, motora i prateće opreme „Auto-moto fest Niš 2019“ u Nišu, koji je održan od 4. do 6. listopada u Nišu, Kompanija „Dunav osiguranje“ odobrava specijalne popuste i pogodnosti, koji se mogu ostvariti u poslovnicama „Dunava“ na području Nišavskog i Topličkog okruga, kao i općine Sokobanja, rekao je Goran Gavrilović (na slici), direktor Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Nišu.

„Naša kompanija nudi popust od:

  •  15 posto pri zaključenju auto-kasko police za nova vozila proizvedena 2018. i 2019. godine, koja se prvi put registriraju;
  • popust od 10 posto pri zaključenju auto-kasko police za ostala putnička vozila, kao i pri zaključenju police mini-kasko;
  • popust od 20 posto za obnavljanje ili zaključenje nove police osiguranja od auto-nezgode, sa osiguranom sumom do 1.000.000 dinara za slučaj invaliditeta i osiguranom sumom od 500.000 dinara za slučaj smrti uslijed nesretnog slučaja, uz zaključenu ili obnovljenu policu osiguranja od auto-odgovornosti, ili policu auto-kaska, ili policu mini-kaska, te
  •  popust od 20 posto za premiju osiguranja pomoći na putu, uz zaključenu ili obnovljenu policu osiguranja od auto-odgovornosti ili policu auto-kaska, ili mini-kaska“, rekao je Gavrilović.

Promotivna akcija „Dunav osiguranja“ traje do 31. listopada ove godine, a police je moguće zaključiti na svim prodajnim mjestima Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Nišu i u „Dunav centrima“.

Izvor: svijetosiguranja.eu


Posted on Friday, October 18, 2019 (Archive on Friday, November 29, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement