Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Ne uključuje svaka seks: Pet najčešćih vrsta prevare i kako se nositi s njima Minimize
Ne uključuje svaka seks: Pet najčešćih vrsta prevare i kako se nositi s njima

Zvali vi to aferom, nevjerom, varanjem, izdajom ili preljubom, radi se o dijelu života koji je bolan. Kada vas netko koga volite vara s drugom osobom, imate osjećaj da vam se cijeli život okrenuo naglavačke i prirodno je osjećati se tužno, depresivno, bijesno... Naravno, varanje nije samo seks. Postoje različite vrste prevare, a u nastavku pročitajte njih pet.

1. Fizička prevara

Ova je vrsta nevjere najčešća i uključuje seks. Partner koji vara upušta se u spolne odnose s trećom osobom, a radi se o čisto fizičkoj aferi bez smocionalnih veza.

Nije rijetkost da osobe koje su u vezi ili braku u nekom trenutku privuče druga osoba. I dok u većini situacija to ostane samo na privlačnosti, postoje situacije u kojima osoba ne uspije odoljeti iskušenju i dogodi se ova vrsta prevare.

2. Emocionalna prevara

Vjerovanje je mnogih, a vjerojatno su u pravu, da su emocionalne prevare najteže. Spoznaja da je osoba koju volite razvila osjećaje prema nekom drugome može biti mnogo bolnija od fizičke prevare jer netko tko je s vama dijelio svoju sreću, strahove i brige najednom to radi s nekim drugim, vama iza leđa.

Emocionalne prevare ne moraju imati seksualnu komponentnu, ali osobe koje u njima sudjeluju izgradile su emotivnu vezu s nekim tko nije njihov partner.

3. Online prevara

Tehnologija je zbližila ljude, svijet učinila manjim mjestom, ali i omogućila neke nove razine prevare. Online afere događaju se u virtualnom prostoru, a mogu ili ne moraju prerasti u nešto i u stvarnom životu.

Do njih dolazi kada dvije osobe, primjerice na Facebooku, započnu konverzaciju, a onda shvate da imaju više zajedničkih interesa pa se povremeno dopisivanje pretvori u neprestanu razmjenu poruka, fotografija, videozapisa... iza partnerovih leđa. Činjenica da imate osobu s kojom dijelite svaku sitnicu iz svog života a da vaš partner ili partnerica to ne znaju, ali da to radite online, ne znači da ih ne varate.

4. Fizička i emocionalna prevara

Ova vrsta afere najčešće rezultira prekidima veza i razvodima. Iako u mnogim situacijama postoje načini na koje je moguće popraviti odnos i ljudi su spremni mnogo toga oprostiti, u situaciji kada se vaš partner zaljubi u osobu s kojom vas vara to je teško učiniti.

Ova vrsta prevare vjerojatno je započela seksom, ali se su se s vremenom razvili i dublji osjećaji. Kako god, u nekom trenutku ova afera pretvara se u pravu vezu. "Mali" je problem taj što se ta veza odvija iza leđa osobe koja vjeruje svom partneru.

5. Osvetnička afera

Osvetnička afera ona je u kojoj netko prevari partnera da mu se osveti za njegovu prevaru. Radi se o preljubu kojem je motiv čisti bijes i potreba za "izjednačenjem". Šanse da će ovaj potez spasiti ili uništiti odnos su 50:50, ali na kraju dana ostaje činjenica da osveta nije rješenje problema. Može vam se, između ostalog dogoditi, da vas pojede vlastita grižnja savjesti zbog varanja. Zato je uvijek bolje suočiti se s partnerom koji vara, umjesto vraćati mu istom mjerom.

ŠTO KADA SE PREVARA DOGODI?

Kada je u pitanju nošenje s prevarom, nitko nije isti i odluka je na vama. Postoje osobe koje mogu prijeći preko prevare i one koje ne mogu. Ako svojoj vezi ili braku želite dati još jednu priliku unatoč prevari, jedna je od opcija razgovor sa stručnom osobom.

Od vitalnog značaja je za vaš odnos i ponovno uspostavljanje povjerenja jer će se bez njega problemi i zamjeranja u jednom trenutku opet vratiti, ali vi ste ti koji najbolje znate kako se osjećate.

U svakom slučaju, odnos koji karakteriziraju neriješeni sukobi, nedostatak povjerenja, neprijateljstvo i nedostatak brige možda je najbolje prekinuti. U konačnici, odnosi bi trebali zadovoljavati naše potrebe za ljubavlju, udobnošću i sigurnošću. Ako to ne čine, znači da su problematični.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr


Posted on Sunday, October 06, 2019 (Archive on Sunday, November 17, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement