Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Informisanje javnosti o prednostima osiguranja ključ je uspjeha struke Minimize
Informisanje javnosti o prednostima osiguranja ključ je uspjeha struke

Govornici i panelisti prve regionalne konferencije bili su istaknuta imena iz struke osiguranja, akademske zajednice i predstavnici osiguravajućih kuća iz zemlje i regije.

Završnim govorima na temu učenja na iskustvima u regionu, te temama koje se tiču upravljanja rizicima i javnih nabavki, završena je prva regionalna konferencija struke osiguranja – "Dani osiguranja u BiH".

Dvadeset i dva govornika tokom dvodnevne konferencije, okupljenjim kolegama iz struke, akademskoj zajednici, predstavnicima vlasti i medijima, prezentirali su prednosti osiguranja, kao temeljnog osnova finansijske sigurnosti u izazovima sa kojima se svakodnevno suočava savremeni čovjek. Govornici i panelisti prve regionalne konferencije bili su istaknuta imena iz struke osiguranja, akademske zajednice i predstavnici osiguravajućih kuća iz zemlje i regije.

-U vremenima kada su prirodne nepogode skoro pa redovna pojava, nestabilno tržište rada, izazovi u sektoru zdravstva, osiguranje lica i imovine primarna je obaveza svakog građana i građanke. Konferencija "Dani Osiguranja u BiH" prije svega imala je za cilj da predstavi prednosti osiguranja, i građanima ukaže na mogućnosti i pogodnosti koje ostvaruju kao osiguranici. Veliki odziv kolega iz regije, te predstavljanje najnovijih trendova iz struke osiguranja pokazatelj su uspjeha prve konferencije, te odličan temelj za nastavak rada na poboljšanju  usluga osiguranja i pozicije osiguranika u našoj zemlji i regiji - izjavio je povodom zatvaranja konferencije generalni sekreter Udruženja društava za osiguranje u FBiH Ermin Čengić.

Izvor: faktor.ba

 


Posted on Tuesday, October 01, 2019 (Archive on Tuesday, November 12, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement