Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Osiguranje je pomoć u izazovima modernog života Minimize
Osiguranje je pomoć u izazovima modernog života

Udruženje osiguravajućih društava FBiH, u Sarajevu 26. i 27. septembra ove godine, organizira konferenciju "Dani osiguranja u BiH".

Elementarne nepogode, nezgode na putu, u školi, na ulici, nenadani zdravstveni troškovi, oštećenja ili uništenja imovine… dio su svakodnevnice modernog života. Iako svjesni ovih činjenica, građani Bosne i Hercegovine u velikoj mjeri nemaju naviku da teret rizika koji nose prebace na osiguravajuća društva i tako sebi, svojoj porodici i svojoj imovini obezbijede odgovarajuću zaštitu.

Osiguranje života, zdravstveno osiguranje, osiguranje stana ili kuće, osiguranje na putu ili odmoru, osiguranje na radnom mjestu, školsko osiguranje, osiguranje automobila...temelji su obezbjeđenja sigurnosti za svakog čovjeka i njegovu porodicu i jedina finansijska zaštita u trenucima kada je pomoć najpotrebnija.

Udruženje osiguravajućih društava FBiH, u Sarajevu 26. i 27. septembra ove godine, organizira konferenciju "Dani osiguranja u BiH". Cilj konferencije je da javnost u BiH dobije ključne informacije o radu osiguravajućih društava i prednostima korištenja proizvoda osiguranja u modernom društvu, ali i da konferencija postane mjesto razmjene iskustava sa ciljem poboljšanja usluge koja se pruža osiguranicima i onima koji će to tek postati. Konferencija "Dani osiguranja u BiH" je ujedno i forum za razmjenu mišljenja o perspektivi tržišta osiguranja i značajnoj društvenoj ulozi koju ima osiguranje.

-Jedna od ciljeva konferencije je da se javnosti približi osiguranje kao djelatnost čija svrha postojanja je finansijska zaštite od rizika kojima smo svi izloženi. Radi jačanja svijesti o važnosti osiguranja bitno nam je da najširi slojevi stanovništva dobiju poruku kako su osiguravajuća društva temelj sigurnosti u svakodnevnim izazovima koje pred nas stavlja život i da svi stanovnici BiH, kroz policu osiguranja, mogu dobiti finansijsku podršku u trenucima kada je takva pomoć zaista neophodna - izjavio je Ermin Čengić, generalni sekretar Udruženja društava za osiguranje u Federaciji BiH.

Izvor: faktor.ba


Posted on Monday, September 16, 2019 (Archive on Monday, October 28, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement