Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Osumnjičeni da su oštetili Mikrofin osiguranje za pola milijuna KM Minimize
Osumnjičeni da su oštetili Mikrofin osiguranje za pola milijuna KM

Uprava kriminalističke policije MUP Republike Srpske podnela je juče izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv direktora Mikrofin osiguranja Željka Pene i još dvije osobe zbog sumnje da su počinili zloupotrebu službenog položaja “tešku” 585.000 maraka.

Osim Pene, izvještajem su obuhvaćeni još i Ognjen Kajtez i Nedeljko Mitrović.

Prema navodima iz izvještaja MUP RS, Pena se sumnjiči da je u svojstvu direktora Mikrofin osiguranja a.d. Banjaluka od januara do septembra 2018. godine na osnovu ugovora o reklami sa nepostojećim pravnim subjektima potpisao naloge za prenos novčanih sredstava na ime fizičkih osoba.

Kajtez se sumnjiči da je sačinio sporne fakture, te lično podizao novčana sredstva sa računa i na taj način za sebe protivpravno pribavio imovinsku korist u iznosu od 585.000 KM.

Nedeljko Mitrović se kako navode iz MUP RS, sumnjiči da je kao regionalni menadžer i odgovorna osoba Mikrofin osiguranja a.d. iz Banjaluke za regiju Bijeljine, pribavljao i dostavljao akcionarskom društvu Rješenja o registraciji pravnih subjekata neistinite sadržine, jer isti nisu bili upisani u sudski registar nadležnih sudova.

Izvor: atvbl.com


Posted on Friday, July 12, 2019 (Archive on Friday, August 23, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Vagabundo travel
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement