Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

ASA Osiguranje u regiji Tuzla realiziralo investicije vrijedne 3 miliona KM Minimize
ASA Osiguranje u regiji Tuzla realiziralo investicije vrijedne 3 miliona KM

Domaća osiguravajuća kuća ASA Osiguranje realizovala je dvije značajne investicije u regiji Tuzla. Kupovina kompanije TZINSPEKT d.o.o. je realizovana u martu 2019. godine a u junu je ozvaničena  kupovina nekretnina i opreme u Gračanici. Vrijednost obje investicije je cca 3 miliona konvertibilnih maraka.

Preko ove dvije investicije ASA Osiguranje će zajedno sa svojom sestrinskom kompanijom ASA Assistance, pored usluga osiguranja, ponuditi i usluge tehničkog pregleda vozila i ostale prateće usluge građanima Tuzle i Gračanice. Prednosti koje će klijenti imati su da će sada moći obaviti sve potrebno za registraciju vozila na jednom mjestu.

U izjavi za naš portal iz ASA Osiguranja su istakli "ASA Osiguranje kao društvo koje živi, a ne samo posluje u Bosni i Hercegovini, ima posebnu satisfakciju od investiranja u našoj državi. Sigurno da su našoj privredi potrebne investicije a najpoželjnije su upravo one koje dolaze od domaćih privrednih subjekata. Ovakvim investicijama želimo da dodatno proširimo naš portfelj, poslovnu mrežu i približimo se našim klijentima kojih je u regiji Tuzla a i širom Bosne i Hercegovine sve više."


Posted on Tuesday, July 09, 2019 (Archive on Tuesday, August 20, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic
Plivački klub Željezničar

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement