Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Porsche predstavio svoje autoosiguranje u SAD-u Minimize
Porsche predstavio svoje autoosiguranje u SAD-u

Vlasnici Porsche vozila u pojedinim državama SAD sada mogu kupiti autoosiguranje direktno od njemačkog proizvođača za svoje automobile.

Porsche Financial Services otkrio je prošlog tjedna da je lansirao Porsche auto osiguranje, za koje tvrdi da osigurava odgovarajuće iskustvo osiguranja za vlasnike. Kompanija je objasnila da se njihov program osiguranja razlikuje od programa koje nude tradicionalne osiguravajuće kuće.
 
Svaka polica osiguranja u SAD prilagođena je vlasniku automobila i bazira se na točnom broju prijeđenih kilometara tokom godine, kao i broju nezgoda i prometnih kazni. Iako dva kupca mogu kupiti dva potpuno identična Porschea 911, njihove cijene osiguranja će najvjerojatnije biti različite zahvaljujući Porsche auto osiguranju. Koristeći stvarne prijeđene kilometre i niske osnovice, Porsche će pokušati poremetiti tradicionalnu industriju osiguranja. Porsche ne zahtjeva posebnu vrstu uređaja niti aplikaciju za pametni uređaj kako bi pratio pređene kilometre. Sve što kupac Porsche auto osiguranja treba uraditi jest dostaviti fotografiju brojača prijeđenih kilometara kako bi kompanija imala uvid u stanje kilometraže. Nedostatak „velikog brata“ u automobilu, kao što je OBD2 uređaj za praćenje od strane Progressive osiguravajuće kuće, definitivno je veliki plus za neke vozače.
 

Među drugim benefitima nalaze se pristup originalnim Porsche rezervnim dijelovima u slučaju nezgode, procjenitelj štete, i ugovorena pokrivenost vrijednosti. Porsche auto osiguranje funkcionira u partnerstvu s firmom Mile Auto, koja je zadužena za druge plati-po-kilometru programe osiguranja. Za početak, ovaj program je dostupan samo u dvije savezne države, a to su Oregon i Ilinois. Iz Porschea navode da će se program uskoro proširiti i na druge savezne države, ali ih nije imenovao, niti rekao kada će se proširenje dogoditi. Obzirom da je svaka polica prilagođena pojedinačnom kupcu, zainteresirani će morati direktno kontaktirati Porsche u vezi cijene. Svaki vlasnik Porschea proizvedenog nakon 1981. godine je kvalificiran za Porsche autoosiguranje.

Izvor: osiguranje.hr


Posted on Thursday, July 04, 2019 (Archive on Thursday, August 15, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement