Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Otvoreno poglavlje 9 u pregovorima sa EU, koje se odnosi na finansijske usluge Minimize
Otvoreno poglavlje 9 u pregovorima sa EU, koje se odnosi na finansijske usluge

Prema najavama, Srbija je otvorila Poglavlje 9 u pregovorima sa Evropskom unijom. Kako je rekla guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, to je pokazatelj usklađenosti sa svim kriterijumima i merilima koje predviđa oblast finansijskih usluga.

Ona pokriva sektor banaka, osiguranja, bankarskih konglomerata, investicionih fondova, tržišta kapitala, strukovne penzije.

Guvernerka je navela da je posebno važno da se zatvaranje Poglavlja 9 može očekivati odmah po otvaranju, zato što postoje administrativni kapaciteti i usklađenost domaće reglative sa regulativom EU.

- Do ulaska u EU ćemo morati da donesemo neke zakone, jer se ova oblast svakodnevno unapređuje, na primer, u zaštiti korisnika finansijskih usluga, načinu kako se prati njihova primena, upravljanju rizicima u poslovanju - dodala je.

Otvaranjem Pregovaračkog poglavlja 9, uz Pregovaračko poglavlje 17 - Ekonomska i monetarna politika, koje je otvoreno u decembru 2018. godine, otvorena su sva pregovaračka poglavlja za koja je Narodna banka Srbije rukovodeća institucija u procesu pristupanja Srbije EU.

Izvor: ekapija.com


Posted on Tuesday, July 02, 2019 (Archive on Tuesday, August 13, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement