Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Kako je uz Canon rešenja kompanija Dunav osiguranje optimizovala aktivnosti štampanja Minimize
Kako je uz Canon rešenja kompanija Dunav osiguranje optimizovala aktivnosti štampanja

Tehnološki napredniji uređaji sa većom funkcionalnošću, uz uvažavanje potreba kijenta i stalnu podršku, presudno utiču na smanjenje i efikasno upravljanje obimom i troškovima štampe preduzeća, čime se doprinosi njegovoj funkcionalnosti i rastu. Primer pozitivnog uticaja koji se ostvaruje nabavkom inovativnih štampača i centralizacijom upravljanja štamparskom opremom jeste saradnja kompanija Canon i Dunav osiguranje.

Na tržištu sa relativno niskom kupovnom moći, cenovna komponenta polisa osiguranja veoma je bitna, i zbog toga je nadzor nad troškovima poslovanja od vitalnog interesa za uspeh preduzeća. Imajući na umu ovu veoma značajnu činjenicu, kompanija Dunav osiguranje, lider u oblasti usluga osiguranja u Srbiji i Bosni i Hercegovini tokom 2017. godine preuzela je projekat nabavke štamparskog inventara i softvera za svoju centralu i za 28 ispostava, navodi se u saopštenju kompanije Canon.
 
Uprkos brzom napredovanju digitalizacije i uvođenja sistema za upravljanje dokumentima, potrebe za štampanjem kompanije Dunav osiguranje bile su izuzetno velike, i ona je donedavno imala više od 1.500 štampača. Prema rečima direktora informatičke funkcije kompanije Dunav osiguranje troškovi štampanja, nabavke i zamene tonera i održavanja bili su ogromni.
 
Ovi uređaji različitih robnih marki, stari i do deset godina tokom 2018. godine postupno su zamenjeni sa preko 300 Canon imageRUNNER ADVANCE štampača - snažnih višefunkcionalnih uređaja, savršenih za kancelarije kojima su potrebni povezivanje, pouzdanost i kvalitet štampanja.
 
U saradnji sa kompanijom Atos IT Solutions Services, akreditovanim Canon partnerom u Srbiji, započela je upotreba nekoliko Canon programskih rešenja. Uz Canon uniFLOW Enterprise, softver za upravljanje radnim procesima i uređajima za štampanje i skeniranje, omogućeno je bezbedno štampanje i statističko beleženje štamparskih procesa. Praćenju stanja uređaja, proaktivnom održavanju i distribuciji sistemske opreme doprinela je upotreba Canon-ovih programa Canon eMaintenance i Canon iW Management Console.
 
Ovim potezom kompanija Dunav osiguranje uspela je da uštedi 40-50% u odnosu na ranije troškove štampe. Deo uštede predstavljaju sredstva za održavanje, a drugi deo proizilazi iz veće transparentnosti i preglednosti nad tim šta i za koje namene se štampa. Postupcima autentifikacije (kartica i PIN kod), sprečeno je neovlašćeno i prekomerno štampanje, kao i nepotrebno štampanje u boji. Obim štampanja smanjio se najmanje za 10%, na godišnjem nivou, pa se u kompaniji Dunav osiguranje sada odštampa oko milion crno-belih strana i strana u boji.
 
U kompaniji Dunav osiguranje istovremeno je tekao i proces sticanja bezbednosnog sertifikata 27001, a instaliranje štamparske opreme sa naprednim bezbednosnim podešavanjima značajno je doprinelo njegovom sticanju.
 

Canon rešenje u Dunav osiguranju je modularno i predviđa nadogradnju i poboljšanja. Posle izvršenja analize ustanovljeno je da bi sistem štampanja mogao dodatno da se optimizuje uvođenjem štampanja sa mobilnih uređaja i štampe za goste, uvođenjem funkcionalnosti naprednog skeniranja, uspostavljanjem sobe za štampu u kojoj bi se štampali obimniji dokumenti, kao i naprednijim izveštavanjem.

Izvor: ekapija.com


Posted on Wednesday, June 26, 2019 (Archive on Wednesday, August 07, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement