Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Klijentima osiguranja iz RS isplatila 23,41 mil. KM Minimize
Klijentima osiguranja iz RS isplatila 23,41 mil. KM

Osiguravajuća društva iz RS-a isplatila su u prva četiri mjeseca ove godine 23,41 milijun KM na ime naknade štete klijentima, što je u odnosu na isto razdoblje lani manje za oko 4,9%.

Prema podacima Agencije za osiguranja RS-a, društva za osiguranja sa sjedištem u RS-u u prva četiri mjeseca ove godine isplatila su ukupno 9789 odštetnih zahtjeva. Navode da je u oblasti neživotnih osiguranja isplaćeno 21,20 milijuna KM, dok je u životnim isplaćeno 2,21 milijun KM odštete.

- Najviše odštetnih zahtjeva isplaćeno je u osiguranju od odgovornosti za motorna vozila, i to 4778 zahtjeva u iznosu od 13,70 milijuna KM, što je u skladu s udjelom ove vrste osiguranja u obračunatoj premiji - naveli su u Agenciji. Ukupna premija osiguravajućih društava u prva četiri mjeseca ove godine iznosila je 72,53 milijuna KM i veća je za oko 4,3% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Predsjednik Skupštine Udruge društava za osiguranje RS-a Milomir Durmić kaže za Glas Srpske da niži postotak isplate ništa ne znači jer isplata varira iz tromjesečja u tromjesečje.

Izvor: vecernji.ba


Posted on Thursday, June 13, 2019 (Archive on Thursday, July 25, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic
Plivački klub Željezničar

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement