Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Trideseti susreti osiguravača i reosiguravača od 12. juna u Sarajevu Minimize
Trideseti susreti osiguravača i reosiguravača od 12. juna u Sarajevu

Digitalizacija u funkciji strateškog razvoja osiguranja i reosiguranja je glavna tema ovogodišnjeg jubilarnog 30. Susreta osiguravača i reosiguravača Sarajevo (SorS), konferencije koja se održava od 12. do 14. juna 2019. godine.
 
Osim o ulozi digitalizacije u razvoju osiguranja, učesnici SorS-a iz osiguravajućih i reosiguravajućih društava iz regiona, Evrope i svijeta će dobiti informaciju više i o stanju na tržištima osiguranja u državama nastalim raspadom bivše Jugoslavije.
 
Uz prezentaciju stanja u sektoru osiguranja u zemljama regiona, predstavnici udruženja društava za osiguranje i regulatornih agencija će razmijeniti mišljenje o situaciji u osiguranju i tokom posebne panel diskusije, prenosi Fena.
 
Digitalizacija i big data u auto osiguranju te digitalna transformacija unutar osiguravajućih društava na primjerima će dominirati u raspravama oko 200 sudionika SorS-a iz država bivše Jugoslavije, te Velike Britanije, Njemačke, Austrije, Češke, Italije, Švicarske i drugih zemalja.
 
Drugog radnog dana planirano je i održavanje dva okrugla stola, o osiguranju automobilske odgovornosti te na temu digitalizacije u regionalnim društvima za reosiguranje.
 
Organizator skupa je asocijacija društava za osiguranje SorS čiji Upravni odbor čine predstavnici osiguravatelja i reosiguravatelja iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije. Predsjednik Skupštine Udruženja SorS je Đorđe Vojnović, generalni direktor Triglav osiguruvanje (Skopje), a generalni sekretar je Zlatan Filipović, direktor Bosna Re.
 
Prvi Susret osiguravača i reosiguravača je održan 1980. godine u Splitu, da bi već od sljedeće godine, uz isti naziv, susret održan u Sarajevu, gdje je održavan sve do 1990. godine, da bi nakon rata SorS ponovo pokrenut od 2000. godine. Uz udruženje SorS, organizator i medijski pokrovitelj SorS-a je tvrtka Tectus, odnosno časopis Svijet osiguranja.

Izvor: ekapija.com


Posted on Monday, June 10, 2019 (Archive on Monday, July 22, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic
Plivački klub Željezničar

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement