Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Međunarodni aerodrom Sarajevo: Uz online kupovinu karata besplatno zdravstveno osiguranje Minimize
Međunarodni aerodrom Sarajevo: Uz online kupovinu karata besplatno zdravstveno osiguranje

Za sve koji od 01.do 30.06. 2019. kupe aviokartu online putem stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo, u suradnji sa Adriatic osiguranjem dobit će kao poklon besplatno putničko zdravstveno osiguranje za vrijeme trajanja putovanja.

Ukoliko poslovno ili turističko putovanje prekinu razne zdravstvene tegobe, dobro je znati da će putno zdravstveno Adriatic osiguranje pokriti:

 

troškove hitnih i neophodnih medicinskih tretmana
vanbolnički tretman (lijekovi, zavoji, gips), kao i određene terapije propisane od liječnika
bolesnički tretman u odgovarajućim bolnicama u inozemstvu
kirurške operacije (samo u hitnim i neophodnim slučajevima)

Da biste ostvarili pravo na besplatno putničko osiguranje potrebno je da kontaktirate naše osoblje na prodaji aviokarata putem e-maila: ticketing@sarajevo-airport.ba ili telefona + 387 33 289 266 i + 387 33 289 267.

Podsjetimo, Međunarodni aerodrom Sarajevo je u cilju unapređenja usluga i u skladu sa zahtjevima i očekivanjima putnika, uspostavio prije godinu dana online prodaju karata, čime je postao prvi prodajni agent u Bosni i Hercegovini koji nudi tu uslugu.

Online kupovinu karata možete obaviti na zvaničnoj web stranici Međunarodnog aerodroma Sarajevo http://www.sia.ba, odnosno u online obrascu koji je vidljiv odmah po otvaranju stranice. Nakon što u predviđena polja unesete destinaciju i datume putovanja, sistem će izlistati sve ponude i opcije (broj presjedanja, različite zrakoplovne prijevoznike…), počev od najpovoljnije ponude. Ovaj sofisticirani pristup omogućava da kreirate vlastito putovanje prema svojim željama i prioritetima.

Sistem je kreiran u suradnji sa globalnim rezervacijskim sistemom Amadeus e- Power, te objedinjuje sve potrebne radnje koje omogućavaju da se kupovina karte obavi na jednom mjestu. Pored svega navedenog, sistem također uključuje mogućnost odabira mjesta u zrakoplovu, količinu prtljaga i slično.

S ciljem olakšanog pristupa našim putnicima, sistem je podešen da odmah ponudi Sarajevo kao polaznu tačku, ali istu možete promijeniti i odabrati bilo koji od stotina aerodroma u svijetu koje sistem prepoznaje. Karte se mogu kupiti za letove više od 50 zrakoplovnih prijevoznika.

Sistem je potpuno siguran za online kartično plaćanje, te da je razvijen u suradnji sa Intesa Sanpaolo bankom i WS PAY-payment providerom. Karte se mogu platiti MasterCard i VISA karticama.

Izvor: biznis.ba


Posted on Monday, June 10, 2019 (Archive on Monday, July 22, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic
Plivački klub Željezničar

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement