Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

“Krajina osiguranje” na ivici ambisa 0 Minimize
“Krajina osiguranje” na ivici ambisa 0

“Krajina osiguranje” Banjaluka posluje u izuzetno složenim uslovima, s neizvjesnim izgledom za nastavak uspješnog poslovanja, piše u revizorskom izvještaju ovog društva za prošlu godinu.

Kako se navodi u dokumentu koji je objavljen na Banjalučkoj berzi, ova osiguravajuća kuća je iskazala gubitak u iznosu od 1.261.904 KM, što sa gubitkom iz ranijih godina od 4.794.453 KM ukupno iznosi 6.056.339 KM, ili 44,31% od osnovnog kapitala, pišu Nezavisne novine

Poslovni prihodi društva su iznosili četiri miliona KM i smanjeni su za oko 330.000 KM u odnosu na 2017. godinu, dok su poslovni rashodi iznosili 5,9 miliona i povećani su za 975.000 maraka.

“Krajina osiguranje” godinama se suočava s poteškoćama u poslovanju, a potpuni sunovrat počeo je nakon što su krajem 2015. godine njegovi većinski vlasnici postali Naven Aggarwal i Gupta Neete.

Sumnja se da su njih dvoje od preuzimanja društva počinili niz nezakonitosti zbog čega su konstantno bili pod nadzorom Agencije za osiguranje RS, ali i MUP-a, koji je podnio i izvještaje o zloupotrebi položaja i pranju novca.

U aprilu ove godine Upravni odbor je smijenio direktoricu tog društva Miru Teodorović i na njeno mjesto imenovao Gorana Bobara, dok je predsjednik UO Goran Gajić podnio ostavku.

Izvor: biznisinfo.ba


Posted on Thursday, June 06, 2019 (Archive on Thursday, July 18, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement