Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 8.870.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Horoskop i trudnoća: Tko ucjenjuje partnera, tko plete, a tko će vam se javiti sa sata joge? Minimize
Horoskop i trudnoća: Tko ucjenjuje partnera, tko plete, a tko će vam se javiti sa sata joge?

Za trudnoću se obično govori da je "blaženo stanje", no tih devet mjeseci je i razdoblje koje je drugačije u životu svake žene, a na to kako će trudnoća izgledati utječe i - horoskopski znak.

Ako ste trudnica ili mama, sestra, suprug, prijateljica... jedne trudnice u nastavku pročitajte što očekivati od njih na temelju horoskopa:

OVAN

Trudnicama rođenima u ovom znaku trudnoća neće biti razlog da odustanu od bavljenja fizičkom aktivnošću. Upravo suprotno, bit će im poticaj u donošenju odluke da ostanu aktivne pa se nemojte iznenaditi ako se vaša trudna "ovnica" javi sa sata joge.

BIK

Ova će trudnica biti jedna od onih koje kreću s temeljitim pripremama od prvog dana trudnoće. Ipak, najbitnija će joj biti bebina prehrana pa će se odmah baciti na proučavanje recepata za dječju hranu.

BLIZANAC

Trudnica blizanac odmah će se baciti na potragu za prijateljicom trudnicom kako bi njezino dijete i prije nego dođe na svijet imalo prijatelje.

RAK

Trudna račica bit će jako, jako, ali jako emotivna, sama će plesti odjeću za svoju bebu i odmah joj kupiti prvu plišanu igračku.

LAV

Trudne lavice iskoristit će svaku priliku da se pohvale svojom srećom članovima obitelji i prijateljima.

DJEVICA

Trudnice rođene u ovom znaku bit će oprezne svih devet mjeseci, odmah će proučiti zdravu prehranu i paziti na svaki detalj tako da tijekom devet trudničkih mjeseci žive na najzdraviji mogućio način.

VAGA

Vage vole da se njihove bebe oblače po posljednjim modnim trendovima, tako da će se trudna vaga odmah baciti na šoping.

ŠKORPION

Kada su u pitanju trudnice rođene u ovom znaku, najteži teret podnijet će njihovi partneri jer će trudne škorpionke iskoristiti trudnoću kao način da dobiju baš sve što žele.

STRIJELAC

Trudnice rođene u ovom znaku dobit će snažnu želju da nabave psa ili mačku kako bi njihova beba bila u društvu kućnog ljubimca od prvog dana.

JARAC

Ova trudnica neće se zamarati odjećom, igračkama i svim drugim "sitnicama" nego će odmah provjeriti kakvo je stanje sa školama u njezinom gradu i otvoriti štednju za fakultetske dane svog djeteta.

VODENJAK

Trudnice rođene u ovom znaku bacit će se na proučavanje nekonvencionalnih metoda odgoja.

RIBA

Trudne ribe smislit će dugačak popis neobičnih imena za svoju bebu, a dok odabiru ime po zidovima dječje sobe iscrtat će oblake.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr


Posted on Sunday, June 02, 2019 (Archive on Sunday, July 14, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement