Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Životno i zdravstveno osiguranje diglo prihode Allianza na 40,3 milijarde eura Minimize
Životno i zdravstveno osiguranje diglo prihode Allianza na 40,3 milijarde eura

Segment životnog i zdravstvenog osiguranja izjednačio se s prihodima osiguranja imovine.

Njemačka osiguravajuća kuća Allianz u utorak je izvijestila o osjetno većim prihodima u prvom tromjesečju zahvaljujući ponajprije dobrim rezultatima u poslovanju sa zdravstvenim i životnim osiguranjem.

Neto dobit grupe sa sjedištem u Münchenu porasla je u prvom tromjesečju 1,6 posto, na 1,97 milijardi eura. Prihodi su uvećani 9,1 posto, na 40,3 milijarde eura. Najbolji rezultat kompanija je zabilježila u segmentu životnog i zdravstvenog osiguranja, uz povećanje prihoda za gotovo 13 posto, na 19,3 milijarde eura.

Time se u iznosu gotovo izjednačio s rezultatom odjela osiguranja imovine i osiguranja od nezgode, koji je pak zabilježio upola slabiju stopu rasta.

U odjelu upravljanja imovinom prihodi su smanjeni zbog ulaganja koja bi trebala potaknuti rast. Operativna dobit grupe porasla je u prvom tromjesečju 7,5 posto, na 2,96 milijardi eura, dijelom i zahvaljujući 14-postotnom povećanju u segmentu osiguranja imovine i osiguranja od nezgoda.

Vodeća europska osiguravajuća kompanija isplatila je u prvom kvartalu 141 milijun eura osiguranja, 170 milijuna manje nego u istom razdoblju prošle godine, "s manje gubitaka povezanih s prirodnim katastrofama i poboljšanim udjelom troškova", stoji u priopćenju najvećeg europskog osiguravatelja.

"Allianz je postigao snažne rezultate u prvom kvartalu i grupa je na dobrom putu da ostvari zacrtane ciljeve za cijelu 2019. godinu, unatoč gospodarskoj i političkoj nestabilnosti", konstatirao je izvršni direktor Oliver Bäte.

U cijeloj 2019. ciljaju operativnu dobit od 11,5 milijardi eura, plus-minus 500 milijuna eura, ovisno o događanjima, krizama i prirodnim katastrofama. Njemački osiguravajući div najavio je i okretanje ekološki osviještenom poslovanju.

Na prošlotjednoj skupštini dioničara izvršni direktor izjavio je da bi poslovanje Allianza do 2050. trebalo biti "klimatski neutralno". To znači da Allianz više neće ulagati u dionice i obveznice kompanija čija djelatnost šteti klimi.

Izvor: poslovni.hr


Posted on Thursday, May 30, 2019 (Archive on Thursday, July 11, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement