Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Generali cilja na male i srednje europske osiguratelje Minimize
Generali cilja na male i srednje europske osiguratelje

Najveći talijanski osiguratelj, Generali, razmatra akviziciju malih i srednje velikih osiguravajućih društava u Europi kojima bi osnažio svoju prisutnost u regiji. Generali je u studenom istaknuo da ima 4 milijarde eura za akvizicije i rast, ali je CEO Generalija Philippe Donnet tada izjavio da ne vidi velika spajanja u eurpskom osigurateljnom sektoru.

„Imamo kapital i gotovinu za akvizicije…tražimo prilike na vrlo selektivan način kako bi povećali zaradu po dionici i kreirali vrijednost za dioničare“, izjavio je Donnet.
 

U prošlosti je Generali bio tema glasina da je potencijalna meta za veće rivale kao što su francuski osiguratelj Axa ili švicarsko Zurich osiguranje. Osiguratelj, čiji je najveći dioničar talijanska financijska grupa Mediobanca, je u 28,5 postotnom vlasništvu talijanskih investitora. Donnet, koji je reizabran za CEO-a u utorak za naredne tri godine, rekao je da bi male i srednje osiguravajuće kuće u središnjoj i istočnoj Europi mogli biti mete budući da se bore s kompleksnom regulativom i trebaju diverzificirati svoj posao.

Izvor: osiguranje.hr


Posted on Friday, May 24, 2019 (Archive on Friday, July 05, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement