Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Bojan Popović novi direktor „Dunav osiguranja“ Minimize
Bojan Popović novi direktor „Dunav osiguranja“

Upravni odbor „Dunav osiguranja“ Banjaluka imenovao je Bojana Popovića za novog generalnog direktora ovog osiguravajućeg društva, prenosi portal CAPITAL.

 

Popović je imenovan na četiri godine, a na čelo „Dunav osiguranja“ dolazi nakon što je dosadašnjem direktoru Stevi Aničiću kojem 8. aprila istekao mandat, o čemu smo ranije pisali.

Popović je danas za CAPITAL potvrdio da je 19. aprila preuzeo funkciju direktora i istakao da će prioriteti u  radu društva u narednom periodu biti povećanje premije, tržišnog učešća te reorganizacija društva i prilagođavanje modernom načinu poslovanja.

„Planiramo da se više usmjerimo prema tržištu, da radimo poslove koji se do sada nisu radili, da što više edukujemo stanovništvo o značaju osiguranja. Takođe, planiramo da uvedemo nove proizvode i nove tehnike prodaje proizvoda kroz moderna sredstva prodaje putem online servisa“, kazao je on.

Popović je od 2006. godine zaposlen u „Dunav osiguranju“, a u zadnjih deset godina je obavljao različite rukovodeće funkcije u ovom društvu, od šefa sektora, direktora filijale Banjaluka, savjetnika generalnog direktora, do izvršnog direktora.

Izvor: capital.ba


Posted on Monday, May 13, 2019 (Archive on Monday, June 24, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement