Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Triglav osiguranje Banjaluka otvorilo nove prostorije Minimize
Triglav osiguranje Banjaluka otvorilo nove prostorije

Uz prisustvo brojnih klijenata i prijatelja društva, "Triglav osiguranje" Banjaluka u petak je svečano otvorilo vrata novog poslovnog prostora u Ulici Prvog krajiškog korpusa na broju 29.

"Iako poslujemo na izazovnom tržištu, 'Triglav osiguranje' u svom poslovanju bilježi stalni rast. Naravno, kao u svakom uspješnom i odgovornom poslovanju, uvijek smo imali jasnu viziju i ciljeve s fokusom na ispunjavanje potreba naših klijenata, kao i zadovoljstvo naših zaposlenih. Kupovinom novih poslovnih prostora želimo da istaknemo da 'Triglav grupa' ima dugoročne planove u Republici Srpskoj", izjavio je Matej Žlajpah, direktor "Triglav osiguranja" Banjaluka.

Obraćajući se prisutnima, rekao je kako u svakom uspješnom poslovanju mora postojati cilj i vizija, te da je vlastiti prostor bio dio toga.

"Svaka priča o uspješnom poslovanju ima i snažan motiv, a to su naši klijenti, koji su naše najveće postignuće. Zahvaljujem im na ukazanom povjerenju", kazao je Žlajpah.

Inače, površina objekta je 975 kvadrata i na jednom mjestu se nalazi cijelo poslovanje od prodaje do uprave društva.

"Triglav osiguranje" Banjaluka kao član "Triglav grupe" na području Republike Srpske posluje već 11 godina i za taj period je ostvarilo dobre rezultate u svim segmentima poslovanja te učvrstilo dobar imidž koji "Triglav osiguranje" uživa u regionu Adria.

"Triglav" je društveno odgovorno osiguranje, a to su pokazali i u petak novčanom donacijom od 2.000 maraka Udruženju "Down sy i mi", a koje okuplja djecu s poteškoćama u razvoju.

Izvor: nezavisne.com


Posted on Monday, May 06, 2019 (Archive on Monday, June 17, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement