Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.348.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Davoru Tomaškoviću odobrenje HANFA-e za obavljanje funkcije člana uprave CO Minimize
Davoru Tomaškoviću odobrenje HANFA-e za obavljanje funkcije člana uprave CO

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga dala je Davoru Tomaškoviću odobrenje za obavljanje funkcije člana uprave društva Croatia osiguranje d.d., Zagreb, za mandat u trajanju od dana imenovanja od strane nadzornog odbora društva do 31. prosinca 2022. godine.

Tomašković, koji je prije dolaska u Croatia osiguranje bio na čelu Hrvatskog telekoma, zamijeniti će dosadašnjeg predsjednika uprave Damira Vanđelića. Vanđelić je predložen za člana Uprave Adris grupe, o čemu će odgovarajuću odluku donijeti Nadzorni odbor Adrisa, a bit će predložen i za člana Nadzornog odbora CO-a, priopćeno je iz kompanije putem Zagrebačke burze u siječnju ove godine.
 

Croatia osiguranje je na kraju veljače 2019. držalo 30,24 posto tržišnog udjela i to 34,23 posto u zaračunatoj bruto premiji neživotnog osiguranja i 17,26 posto u premiji životnog osiguranja. Ukupna premija bila je na sličnoj razini kao i lani, s povećanjem od 0,21 posto, s tim da je neživotno osiguranje poraslo 2,3 posto, a životno osiguranje je imalo 11,5 posto manju premiju, stoji u izvješću HANFA-e.

Izvor: osiguranje.hr


Posted on Thursday, April 18, 2019 (Archive on Thursday, May 30, 2019)
Posted by azubovicos  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement