Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.594.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Zlatan Dedić: Za ekonomski napredak najvažnije osigurati sredstava za investicije Minimize
Zlatan Dedić: Za ekonomski napredak najvažnije osigurati sredstava za investicije

 U povodu 10. godišnjice rada, Sarajevska berza vrijednosnih papira (SASE) 11. oktobra organizira 6. međunarodnu konferenciju pod nazivom "Oporavak tržišta kapitala-dugoročni trend ili...?". Očekuje se učešće oko 200 najeminentnijih ličnosti s područja tržišta kapitala u BiH i regionu, a cilj konferencije je da odgovori na pitanje da li i kako rast i razvoj realnog i finansijskog sektora može snažnije podržati dugoročniji oporavak tržišta kapitala u BiH, najavljeno je danas iz SASE.

Poseban fokus konferencije bit će na dužničkim vrijednosnim papirima, uključujući i kratkoročne, kao novi instrument na tržištu,te njihovoj atraktivnosti za investitore.

Konferencija će ukazati i na dobre prakse korporativnog upravljanja kao bitnog faktora privlačenja investicija.

"Osiguranje sredstava za investicije treba da bude u fokusu napora svih čiji je zadatak ekonomski napredak i boljitak zemlje. Tržište kapitala pruža šansu za pribavljanje tih sredstava. Najavljeni kapitalni projekti Vlade Federacije BiH u energetskom i sektoru cestovne infrastrukture izazivaju veliku pažnju investicijske i ukupne javnosti te nas je ova činjenica opredijelila da ukažemo i na mogućnost finansiranja pojedinih razvojnih projekata putem tržišta kapitala Federacije BiH," istaknuo je direktor SASE Zlatan Dedić.

Moderatori i govornici na konferenciji će biti predstavnici vlasti, odnosno predstavnici kompanija nosilaca kapitalnih investicija, eminentni stručnjaci iz oblasti finansija i tržišta kapitala, predstavnici Centralne banke BiH, berzi, privrednih komora i drugi, navodi se u saopćenju SASE.

Izvor: biznis.ba|Fena


Posted on Thursday, September 29, 2011 (Archive on Friday, October 14, 2011)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Vagabundo travel

Adriatic
Plivački klub Željezničar
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement