Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.594.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Nastavljen rast Jahorina osiguranje Minimize
Nastavljen rast Jahorina osiguranje

Jahorina osiguranje Pale prvo polugodište završilo je s rastom prihoda od gotovo 20 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine

Jahorina osiguranje Pale prvo polugodište završilo je s rastom prihoda od gotovo 20 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, izjavio je u srijedu Miroslav Miškić, glavni direktor tog osiguravajućeg društva. Jahorina osiguranje u prvom polugodištu otvorilo je i poslovnicu u Federaciji BiH, koja mu je u tom razdoblju donijela oko pola milijuna KM premije. Usponom u prvom polugodištu nastavljen je trend rasta prihoda iz 2009., kad je Jahorina osiguranje povećalo prihode 24 posto u usporedbi s prethodnom godinom.

"Zahvaljujući tome što u portfelju imamo praktički sve vrste osiguranja, uspjeli smo ostvariti rast premije i postali smo tražen partner, osobito stoga što nudimo i osiguranja stranih ulaganja", istaknuo je Miškić.

Dodao da se najveći uspjeh tvrtke ogleda u tome što se uspjela održati u poslijeratnom razdoblju, odgovoriti svim obvezama i nastaviti s razvojem. "U posljednjih godinu dana zaposlili smo oko 100 novih radnika. Nemamo neisplaćenih šteta i mislimo da smo odgovoran član društvene zajednice ", rekao je Miškić.

Izvor: svijetosiguranja.hr


Posted on Wednesday, July 28, 2010 (Archive on Thursday, August 12, 2010)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Adriatic
Plivački klub Željezničar

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement