Svečano otvorena nova poslovnica ASA Osiguranja u Brčkom

Nova poslovnica ASA Osiguranja, ukupno 63. u Bosni i Hercegovini, uz prigodan program otvorena je jučer u Brčkom. Otvorenju poslovnice su, pored zaposlenih Društva, prisustvovali partneri, klijenti i prijatelji ASA Osiguranja iz Brčkog i regije.

 

Ovom prilikom uručena je i donacija za UG "Trka za život" iz Brčkog. Ova organizacija radi na skupljanju sredstava za teško bolesna lica sa posebnim fokusom na djecu i omladinu kojima je potrebno liječenje u zemlji i inostranstvu. ASA Osiguranje je prepoznalo njihov rad i isti odlučilo podržati.

Rast domaće osiguravajuće kuće, ASA Osiguranja, u proteklim godinama je poslužio kao stabilna osnova za širenje poslovne mreže Društva te u narednom periodu, što su nam potvrdili iz ove kompanije, možemo očekivati i nove investicije u gradovima u Bosni i Hercegovini.

"Brčko je jedan od gradova u kojima do sada nismo imali Filijalu ali sada, sa ovim otvorenjem možemo reći da je priča zaokružena i da pokrivamo kompletnu teritoriju Bosne i Hercegovine. Ipak, ne mislimo stati na ovome te pored poslovnice Brčko do kraja godine planiramo otvorenje još nekoliko poslovnica ASA Osiguranja i tehničkih pregleda. Cilj nam je da pristup našim uslugama učinimo što jednostavnijim našim klijentima i da maksimiziramo njihovo zadovoljstvo prilikom posjete svim našim poslovnicama", istakao je Predsjednik Uprave Društva Feđa Morankić.

Sjedište Filijale Brčko se nalazi u ulici Konačko brdo, na broju 22 i radno vrijeme poslovnice je radnim danom od 08:00 do 16:00, i subotom od 9:00-13:00. 

Iz ASA Osiguranja poručuju: "Dobro nam došli!"

Izvor: akta.ba


Posted on Tuesday, July 02, 2019 (Archive on Tuesday, August 13, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: