Promjene na čelu Generali osiguranja: Naslijediti će Georga Engla

Generali osiguranje dio je Generali Grupe, osnovane 1831. i jedne od vodećih globalnih osigurateljnih grupacija. U 2018. godini ostvarila je ukupni premijski prihod veći od 66 milijardi eura.

Mario Carini će po dobivanju regulatornih odobrenja postati novi glavni izvršni direktor i predsjednik Upravnog odbora Generali osiguranja u Hrvatskoj, izvijestili su u petak iz te osiguravajuće kuće.

Naslijedit će Georga Engla, koji će od 1. rujna ove godine biti imenovan za novog glavnog izvršnog direktora i predsjednika Upravnog odbora Generali Poisťovňa u Slovačkoj.

Carini je u Generaliju od 2003. godine i trenutno radi kao voditelj Globalnog korporativnog i komercijalnog poslovanja i reosiguranja Generali CEE Holdinga u Pragu, nadležnom za Austriju, srednjoistočnu Europu i Rusiju. Od 2013. godine član je Upravnog odbora GP Reinsurance EAD u Sofiji. 

Generali osiguranje dio je Generali Grupe, osnovane 1831. i jedne od vodećih globalnih osigurateljnih grupacija. U 2018. godini ostvarila je ukupni premijski prihod veći od 66 milijardi eura.

Izvor: poslovni.hr


Posted on Thursday, June 20, 2019 (Archive on Thursday, August 01, 2019)
Posted by azubovicos  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: