Search  
Login Minimize
Watch Movies by Genre, Thriller Movies. This section enables you to browse you favorite movies in Thriller and easily watch movies for fr.


Register
Forgot Password ?


Linkovi Minimize

Registracija Minimize

Registracija je besplatna koja uz propisane uvjete korištenja omogućava objavljivanje Vaših vijesti na portalu. Za primanje newsletter-a iz oblasti osiguranja u BiH dovoljno je poslati mail na adresu info@osiguranje.ba . 
Podaci iz registracije će se isključivo koristiti za poboljšanje usluga portala.


Prijedlozi i komentari Minimize
Vaš email:
Vaše ime:
Predmet:
Poruka:
Pošalji  Otkaži

Anketa Minimize
1. Da li imate povjerenja u osiguravajuća društva?

Da (157) 55%
Ne (126) 45%


  You are here:  Home    
Marketing ... Minimize

Portal osiguranje.ba je specijalizovan za problematiku u oblasti osiguranja i reosiguranja u Bosni i Hercegovini. Portal je u periodu od jedanaest godina zabilježio više od 9.300.000 pročitanih članaka što govori o njegovoj posjećenosti i aktuelnosti. Više o navedenom možete saznati na linku Marketing.

Print  

Zakon o obveznim odnosima propisuje da “kada je šteta prouzročena pogonom dvaju ili više vozila, svu štetu snosi vlasnik vozila koji je isključivo kriv za štetni događaj”. Ali, u istom članku Zakona piše “ako postoji obostrana krivnja, svaki vlasnik Minimize
Zakon o obveznim odnosima propisuje da “kada je šteta prouzročena pogonom dvaju ili više vozila, svu štetu snosi vlasnik vozila koji je isključivo kriv za štetni događaj”. Ali, u istom članku Zakona piše “ako postoji obostrana krivnja, svaki vlasnik

Mađarska podružnica UNIQA osiguranja novčano je kažnjena sa 108 milijuna HUF, odnosno oko 320 000 EUR, od strane Centralne banke Mađarske (MNB), nakon istrage regulatora koji je utvrdio nekoliko problema u vezi s unutrašnjom kontrolom, upravljanjem portfeljem osiguranja i uslugom korisnika.

Regulator je izrekao kaznu u iznosu od 75,5 milijuna HUF (~ 225 tisuća EUR) zbog nepravilnosti u vezi s unutarnjom kontrolom, usklađivanjem i revizijom i 32 milijuna HUF (~ 96 tisuća EUR) novčane kazne za zaštitu potrošača uzrokovane povredama i nedostacima u upravljanju portfeljem osiguranja, uglavnom životnim osiguranjima i poslovnim linijama osiguranja od automobilske odgovornosti.
 
"Otežavajuća okolnost izricanja novčane kazne bila je ta što su u nekoliko slučajeva otkriveni nedostaci u računovodstvenim i kontrolnim sustavima doveli do nezakonitih praksi i loše komunikacije s tržištem u cjelini", navela je MNB u nedavnom priopćenju.
 

Do 31. prosinca 2019. UNIQA Biztosito će dostaviti MNB-u informacije o mjerama koje je poduzela radi popravljanja trenutnih problema koji su prouzročili kršenje zakona.

Izvor: osiguranje.hr


Posted on Friday, October 04, 2019 (Archive on Friday, November 15, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
Return    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating:

Vrijeme Minimize

 


Ronilački klub Bosna
Ronilački klub Bosna

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo
Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Euroherc osiguranje d.d. Sarajevo

Home:Zakonodavstvo:Institucije:Osiguravatelji:Statistika:Marketing:Ostalo
Copyright 2007 by osiguranje.ba Terms Of Use Privacy Statement