Međunarodna konferencija “Mutual insurance conference: CEE countries – new market boost?”

Međunarodna konferencija “Mutual insurance conference: CEE countries – new market boost?” održat će se 19. rujna 2019. godine u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

Konferencija je međunarodnog je karaktera te će okupiti veliki broj stručnjaka iz zemalja Srednje i Istočne Europe kao i brojne inozemne ugledne govornike.

Cilj konferencije jest raspraviti razvojne perspektive uzajamnih društava za osiguranje u zemljama Srednje i Istočne Europe te njihovo suvremeno poslovno okruženje.

Tampere University iz Finske, kao suorganizator konferencije, predstaviti će svoja iskustva u dijelu inovacija, uloge uzajamnih financijskih institucija u financijskom sustavu i ekonomskom razvoju i kooperativnog poduzetništva.

Mjesto održavanja konferencije je na Sveučilištu u Zagrebu na trgu J.F.K. Kennedya 6, s početkom u 10:00 sati ujutro. Registracija sudionika započet će u 8:30 h ujutro.

Više detalja o mogućnostima prijave i programu pročitajte na službenim stranicama konferencije: https://mutualsnetwork.com/

Izvor: svijetosiguranja.eu


Posted on Wednesday, September 04, 2019 (Archive on Wednesday, October 16, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: