ASA Osiguranje u regiji Tuzla realiziralo investicije vrijedne 3 miliona KM

Domaća osiguravajuća kuća ASA Osiguranje realizovala je dvije značajne investicije u regiji Tuzla. Kupovina kompanije TZINSPEKT d.o.o. je realizovana u martu 2019. godine a u junu je ozvaničena  kupovina nekretnina i opreme u Gračanici. Vrijednost obje investicije je cca 3 miliona konvertibilnih maraka.

Preko ove dvije investicije ASA Osiguranje će zajedno sa svojom sestrinskom kompanijom ASA Assistance, pored usluga osiguranja, ponuditi i usluge tehničkog pregleda vozila i ostale prateće usluge građanima Tuzle i Gračanice. Prednosti koje će klijenti imati su da će sada moći obaviti sve potrebno za registraciju vozila na jednom mjestu.

U izjavi za naš portal iz ASA Osiguranja su istakli "ASA Osiguranje kao društvo koje živi, a ne samo posluje u Bosni i Hercegovini, ima posebnu satisfakciju od investiranja u našoj državi. Sigurno da su našoj privredi potrebne investicije a najpoželjnije su upravo one koje dolaze od domaćih privrednih subjekata. Ovakvim investicijama želimo da dodatno proširimo naš portfelj, poslovnu mrežu i približimo se našim klijentima kojih je u regiji Tuzla a i širom Bosne i Hercegovine sve više."


Posted on Tuesday, July 09, 2019 (Archive on Tuesday, August 20, 2019)
Posted by Redakcija  Contributed by
    

Rating:
Comments:
Save

Current Rating: